Első...

Az elején kezdeném azzal, amit más a végére hagyna....hálaözön, avagy köszönet nyilvánítás :
Tehát...ezúton (is) szeretném megköszönni maybenek hogy rádöbbentett, 2010 januárjában igen komoly internet felhasználói hiányosságokkal rendelkezem, amelyek orvoslása nem tűr tovább halasztást! :-)
Köszönöm pusinak az apró tanácsokat, valamint azt hogy róla eszembe juthat a számomra oly kedves rílgud nóta a Salt N Pepa előadásában!
Végül de nem utolsó sorban, nagy köszönet perko barátomnak aki nagyon nagy mértékben járult hozzá ezen blog alapjainak lefektetéséhez!

Elképzeléseimet egyre jobban fedi a blog arculata, később itt-ott próbálok (na ez nagyképű volt, szóval perko próbálni fog) változtatni a még vonzóbb és pofásabb külső megjelenés érdekében. Ha időközben valami elcsúszna, akkor én kontárkodtam bele :)

U.i.: A félreértések elkerülése végett, a  blog fejlécének háttérszíne azért fekete mert tetszik...a bordó kocsit se nem siratjuk, se nem temetjük, él és virul. Továbbá nincs semmi gond a lelkem feltételezett sötét oldalával sem, sőt néhai magányomban még afc "dalokat" sem hallgatok bezárkozva a szobámban. :)
Inkább hörögjenek a weberek... :)

1 megjegyzés:

gy | 2010. február 1. 7:56

Welcome to 2010. :)

Megjegyzés küldése